Весну на Тернопільщині зустріли по-спортивному (фото)

б1

Баскетбольні змагання під назвою «Збаразька весна», які проходили у два етапи, завершилися блискучими перемогами та медалями. Самі ж турніри проводили впродовж березня у спортивному залі Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. Франка.

У цих змаганнях вперше взяли участь дівчатка шкільного віку з 2-ї та 3-ї школи міста Збаража, пишуть у «Народному слові». Емоції зашкалювали, адже для багатьох юних мешканок Тернопільщини такі змагання були першими в їхньому житті, а разом з тим радість від перемоги і гіркота поразок. Проте найкраще показали себе на баскетбольному полі команда «Динаміт» на чолі з капітаном Іриною Поліщук - школа № 2, друге місце зайняла команда «Покемони» - школа № 3, а третє місце посіла команда «Блискавки».

А серед  старших баскетболістів взяли участь п’ять команд, одна з яких із Лановецького району. Такого запалу і запеклої боротьби у цьому залі мабуть ще не було - переможців виявили із зовсім малою перевагою у декілька очок.

Відтак, перше місце зайняла команда «Говерла»  на чолі з капітаном Олександром Лобас, другим призером стала команда «Торнадо», а третє місце виборола команда «Вишгородок».

Переможці і призери змагань серед школярів та дорослих були нагороджені грамотами і медалями. Кращим гравцем баскетбольного турніру став Антон Дрібніцов із команди «Сокіл», який набрав понад 100 очок, за що також отримав відзнаку.

б4
б4

б3
б3

б2
б2

За матеріалом: «Народне Слово»

Вибір читачів за тиждень

Відео