Орест Сарматський

Ветерани українсько-російської війни з Тернопільщини змагаються в екстремальних туристичних перегонах

cb-11245203857203634365581702294505n (Copy)

Сьогодні зранку на межі Рівненської та Волинської областей стартували екстремальні туристичні змагання «Доброволець», в яких беруть участь і представники Тернопільщини.

Як повідомляється, перегони приурочені усім борцям за незалежність України та вшануванню пам’яті загиблих бійців 35 сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ».

- Подія відбуватиметься 9-10 жовтня на межі Рівненської та Волинської областей. Стартують команди у селі Деражне. «Доброволець» – це пригодницькі перегони, які відбуваються в екстремальних умовах.  Потрібно за 24 або 12 годин відшукати чим більше контрольних пунктів. Серед категорій складності – є дві піші та велосипедна. Маршрут змагань пролягатиме болотистою та лісистою територією. А контрольні пункти, які шукатимуть «добровольці», – це, зокрема, історичні місця, пов’язані з боротьбою УПА, - йдеться у повідомленні.

Випробувати свої сили зголосилося 186 учасників (70 команд) з різних куточків України. Візьмуть участь у перегонах і ветерани російсько-української війни з Тернопільщини.

Переможці змагань отримають цінні призи.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео