Відома тернополянка розповіла про свою участь у тревел-проекті

Безымянный

Як уже повідомляв «Терен» відома тернопільська блогерка Наталя Литвин разом зі своїм хлопцем Олександром Куровським взяла участь у відомому тревел-проекті «5к challenge».

Наталя Литвин, відповідно до умов проекту, мала виконати 8 завдань в Дубаї та вкластися в 1360$ (5000 AED). Дівчина поділилася своїми враженнями.

Розкажу, як з цим справились.  Транспорт. Треба було самим купити квитки на літак і самостійно пересуватися по місту. Оскільки в Саші розписаний цілий рік наперед, у нас було лише 4 дні для поїздки. Квитки ми шукали за два дні до вильоту. Розуміли, що в Київ поїздом ніяк не встигнемо. Змушені були зі Львова до Києва летіти +  чим менший коридор – тим дорожча ціна. Варіант був лише один: або ці квитки, або не летимо. В результаті + 200$ до ціни на рівному місці, а то і більше. По місту ми витратили: таксі 12 AED (якщо в гривнях, то множте на 7,2), метро 16 AED, оренда авто 50 AED, парковка 8 AED, бензин 50 AED. Житло. Це було другим завданням. При чому залишатися в друзів чи родичів було заборонено. А хостелів у Дубаї в принципі немає. Ми вирішили бронювали літак та готель через турфірму: так виходило швидше і дешевше. Разом переліт, готель, трансфер і страховка вийшли 3700 дірхам (1000$ на двох). Два завдання є. Так як challenge проходив під час знижок до 70-90%, нам треба було купити по знижках 1 Outfit, 1 пару взуття і 1 подарунок додому, який буде символізувати Дубай. Взуття 129 AED, комбінезон 99 AED, лед-дзеркало 40 AED, магніти 41 AED. Відвідати 2 платних пам'ятки, які відкрилися за останні 2 роки (бажано щоб ці пам'ятки входили в «Дубай сіті пас»). Я відвідала Dubai Frame (100 AED за двох). Акваріум & підводний зоопарк (240 AED), спробувати 3 різні кухн: арабська кафешка 68 AED, китайський ресторан 86 AED, американський рест 62 AED, морозиво 16 AED. Відвідати 1 культурну пам‘ятку: музей Сoin museum Bur Dubai 6 AED. Відвідати 1 безкоштовну пам‘ятку: танцюючі фонтани. Піти на сук (арабський ринок) і купити там щось, обов‘язково торгуватись: шарф і арафатка 25 AED, спеції 15 AED, - розповіла Наталя Литвин.

Фото із соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео