Відома тернополянка та чемпіонка України з ММА вступила до лав Нацгвардії (фото)

11

Любов Дереш – чемпіонка України зі змішаних бойових мистецтв серед жінок у ваговій категорії 52 кг та віком 18+, відома тернополянка цього року вирішила змінити рід діяльності та вступити в ряди 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України.

Про це розповідають у 2-ій Галицькій бригаді Національної гвардії України.

Віднині Любов Дереш військовослужбовиця, яка опановує професію, яка вимагає сили волі, впевненості у своїх діях та витривалості.

- Я займалась рукопашним боєм, колись, і це все було більше для самозахисту. Не думала, що буду виступати на професійній арені, - розповідає Любов. – Займатись кікбоксингом я почала аж у 26 років. Трохи пізно, звісно. Думаю, якби почала раніше, то результати були ще кращими. Такий бойовий вид спорту дуже загартовує характер і, мабуть, саме це зараз вплинуло на моє рішення стати військовою.

Жінка розповідає, що просто в певний момент вирішила зробити щось кардинальне у своєму житті.

- У мене багато друзів є, які поєднують і спорт і військову службу. Пересікаємось із ними на тренуваннях після служби. Поєднувати і спорт, і військову службу – реально. Щось змінювати різко у своєму житті для мене не в новинку. Тому, а чому б і ні, - додала Любов.

Новоспечену нацгвардійку у колективі прийняли тепло. Її спортивний досвід зацікавив усіх, а вона з радістю розповідала про участь у змаганнях та особливості боротьби. У розмові Любов поділилась маленькою мрією. У майбутньому хоче не просто проходити службу у батальйоні, а стати спортивним інструктором, який буде готувати нацгвардійців.

У вересні цього року, Любов Дереш буде представляти Україну на Міжнародному чемпіонаті у Греції.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео