Тамара Коблик

Вихідні на Тернопільщині знову не будуть погожими

Суттєво похолодає в неділю на заході України, очікується максимально лише +7+12 градусів - одягайтеся дуже тепло

погода, дощ

Погіршення погодних умов по всій Україні прогнозують синоптики. Так зниження температури та сильні дощі на Тернопільщині обіцяють вже у неділю, 18 вересня.

У зв’язку з переміщенням активного циклону 18 вересня у більшості областей очікуються дощі з грозами, вдень посилення вітру до 15-20 м/с; вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень у західних, північних та центральних областях значні дощі, кількість опадів 20-30 мм (І рівень небезпечності, жовтий); у Карпатах сильний дощ з мокрим снігом,  кількість опадів 40-50 мм, (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), - йдеться у повідомленні пресслужби ДСНС України.

17-18 вересня переважатиме волога погода - як не дощі, то тумани з серпанками. У неділю серйозних дощів побільшає і охопить волога погода практично всю Україну - прискаче з південного заходу циклон Relli.

Суттєво похолодає в неділю на заході України, очікується максимально лише +7+12 градусів - одягайтеся дуже тепло, - рекомендує синоптикиня Наталка Діденко.

17 вересня тернопільські синоптики обіцяють хмарну з проясненнями погоду. Вночі без істотних опадів. Вдень дощі. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 8 – 13º, вдень 11 – 16º тепла.

А вже 18 вересня передбачають дощі, місцями значні. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 8 – 13º тепла.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео