Оксана Бучко

Вісім тернопільських спортсменів та тренерів отримуватимуть стипендії Президента України

30c81aa64289_12125_600x293_3_0 (1)

Призначено стипендії Президента України видатним тернопільським спортсменам та тренерам з олімпійських видів спорту.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур.

У список потрапили:

1. МЕРКУШИНА Анастасія Олегівна – срібна призерка чемпіонату світу 2017 року з біатлону, у розмірі 9 тисяч гривень. 2. ПІДГРУШНА Олена Михайлівна – срібна призерка чемпіонату світу 2017 року з біатлону, у розмірі 9 тисяч гривень. 3. ХЛЯН Марія Володимирівна – срібна призерка чемпіонату Європи 2017 року з важкої атлетики, у розмірі 5 тисяч гривень. 4. БУНТ Олег Євгенович – тренер срібної призерки чемпіонату світу 2017 року з біатлону Підгрушної О.М., у розмірі 4,5 тисячі гривень. 5. МЕРКУШИН Олег Валерійович – тренер срібної призерки чемпіонату світу 2017 року з біатлону Меркушиної А.О., у розмірі 9 тисяч гривень. 6. ПОЧИНКУ Ігорю Мирославовичу – тренеру срібної призерки чемпіонату світу 2017 року з біатлону Підгрушної О.М., у розмірі 4,5 тисячі гривень. 7. СИМІВ Віктор Михайлович – тренер срібної призерки чемпіонату Європи 2017 року з важкої атлетики Хлян М.В., у розмірі 2,5 тисячі гривень. 8. ШАЙМАРДАНОВА Вікторія Юріївна – тренер срібної призерки чемпіонату Європи 2017 року з важкої атлетики Хлян М.В., у розмірі 2,5 тисячі гривень.

Стипендії Президента України виплачуються з першого дня місяця, що настає за місяцем, у якому було прийнято рішення про їх призначення:

протягом двох років — чемпіонам і призерам Олімпійських ігор, чемпіонам світу та їх тренерам; протягом одного року — призерам чемпіонатів світу, чемпіонам та призерам чемпіонатів Європи та їх тренерам.

Виплата стипендій проводиться щомісяця за місцем основної роботи (навчання) чи за місцем проживання стипендіата.

Вибір читачів за тиждень

Відео