Внаслідок ДТП на Кременеччині постраждала 2-річна дитина (фото)

дтп дитина

Внаслідок ДТП на Кременеччині травмувалися 2-річна дитина та 28-річна жінка. Аварія сталася через перевищення швидкості під час обгону. Наразі правоохоронці з’ясовують, чи не був хтось з водіїв напідпитку, автівки тим часом на штрафмайданчику.

– У дорожньо-транспортній пригоді в місті Почаїв травмувалися пасажири. Причиною зіткнення став небезпечний маневр одного з водіїв, учасника дорожнього руху. За попередніми даними водій авто Peugeot Partner здійснював обгін іномарки на великій швидкості та не впорався з керуванням. Як наслідок, допустив зіткнення з транспортним засобом Volkswagen Caddy, який рухався в попутному напрямку. Обидва автомобілі з’їхали з дороги, один з них врізався в електроопору. Від удару пасажири автівки отримали численні травми, – повідомляють увідділі комунікації поліції Тернопільської області.

Через зіткнення травми обличчя та рук отримала 2-річна дитина, у 28-річної почаївчанки лікарі підозрюють розрив зв'язок коліна.

– Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України, – йдеться у повідомленні.

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео