Тамара Коблик

Водій загинув, двоє дітей у лікарні: наслідки аварії на Об'їзній у Тернополі (фото)

В іншого водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у Тернополі вчора, 6 березня. На вулиці Об’їзна, поблизу автозаправки, не розминулися дві іномарки.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Honda Civic, рухаючись головною дорогою в напрямку Протасевича від вул. Микулинецької, допустив зіткнення з автомобілем Peugeout 205.

За попередньою інформацією, кермувальник Peugeout виконував маневр повороту ліворуч, перетинаючи дві суцільних смуги, і як результат - в нього врізався інший автомобіль.

Внаслідок зіткнення водій та 2 пасажири автомобіля «Peugeot 205» були заблоковані. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у  Тернопільській області.
 
На місце події було негайно відправлено рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та працівників оперативно-координаційного центру Головного управління. Співробітники служби деблокували людей з понівеченої автівки та передали працівникам екстреної медичної допомоги.
 

Кермувальник Peugeout помер в кареті швидкої. Двох 15-річних дітей, які на момент ДТП перебували в салоні автомобіля, госпіталізували до лікарні.

У водія Honda Civic взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Даний факт внесений до ЄРДР згідно з частиною 2 статті 286 ККУ. Триває слідство.

Фото Національної поліції та ДСНС України у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео