Оксана Бучко

Водії у Тернополі перестануть паркуватись як мудаки?

inspektri05022019

Контроль паркування на вулицях Тернополя взяли у свої руки муніципали. На базі управління муніципальної інспекції створили новий підрозділ «Сектор контролю за паркуванням транспортних засобів».

Інспектори з паркування розпочали активну роботу з 4 лютого. Вони за два дні виписали понад 30 постанов за порушення правил паркування у Тернополі.

Першочергово здійснюють патрулювання на тих вулицях, де спостерігається суттєве ускладнення руху громадського транспорту та пішоходів через паркування автомобілів на смузі руху маршрутних транспортних засобів та в заборонених ПДР місцях для стоянки, повідомляє прес-служба міськради.

Після винесення постанови про притягнення водія-порушника до адміністративної відповідальності, інформація буде доступна в електронній базі постанов про правопорушення. Ознайомитися з нею можна ТУТ. Для цього слід ввести номер постанови та номер транспортного засобу.

Нагадаємо, «Терен» неодноразово писав про факти того, що водії у Тернополі паркуюються, як мудаки. Прочитати про це можна ТУТ і ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео