Волонтери просять опізнати «щура» (Відео)

Волонтери тернопільського Логістичного центру повідомили у соцмережах про прикрий випадок, який стався 24 червня, близько 12.19, біля магазину "Продукти" на вул. Галицькій.

Невідомий чоловік вкрав пластикову скриньку з брендуванням Логістичного центру для збору коштів на потреби український воїнів. Злочин зафіксувала камера відоспостереження.

«Бійці на сході ризикують своїм життям заради нас з вами і отаких щурів, а йому підіймається рука привласнити гроші, по копійці зібрані тернополянами для підтримки наших рідних Героїв, - обурюються волонтери Логістичного центру. - Слів нема… Волонтери щодня спілкуються з небайдужими мешканцями міста, і як ніхто знають, як важко зараз тернополянам віддавати мало не останнє заради перемоги. Заради підтримки бодай мінімального побуту солдат. Щоб нагодувати, одягнути в якісну форму та зручне взуття тих, хто грудьми прикриває всю країну від агресії ворога».

Будь-яку інформацію щодо злодія просять повідомити за тел. 102 або на номер "гарячої лінії" Логістичного центру 097-2-055-055.

Джерело: 20 хвилин.

http://x.bidswitch.net/sync?ssp=admeta&bidderid=vK8ql3%2fHAdPvTt9s4WGtOfns51yI%2birssERTDKyJiHModI8zNfvkCU%2bRdptXYQ2f&uid=947F6AAFDCCB4296&rtype=redirect&curl=http://p191.atemda.com/UserMatch.ashx

 

Вибір читачів за тиждень

Відео