Тамара Коблик

Вважався зниклим безвісти: на Тернопільщині зустріли тіло Героя Володимира Пелипіва (фото)

Всі знали Володимира веселим, життєрадісним, добрим і чуйним, люблячим, найкращим. Вічна пам'ять

6 жовтня Підволочиська громада зустріла загиблого воїна, жителя селища Підволочиськ - Пелипіва Володимира, який загинув на Донеччині 30 червня 2023 року. Про це розповіли на сторінці громади у фейсбуці.

Від 30 червня 2023 року Володимир вважався, як такий, що пропав безвісти. Але рідні не втрачали надії на те, що він знайдеться живим та неушкодженим.

Три місяці пошуків, ДНК-експертизи, сльози та сподівання... - йдеться у повідомленні на сторінці громади. - І, на жаль, підтвердження про важку втрату воїна.

Незадовго до загибелі, Володимир зателефонував до своєї сестри Люди і повідомив про прийняте важливе рішення - воїн хотів після війни залишитися служити у лавах ЗСУ, бажав бути професійним військовим... Але поповнив небесне військо. Тепер Україну захищає з небес ще один Ангел. 

Скільки родичів, друзів, знайомих, однокласників зібралися, щоб зустріти та провести в останню дорогу Володю. Всі його знали веселим, життєрадісним, добрим і чуйним, люблячим, найкращим; побратими запам'ятали Володимира сміливим і надійним, на нього можна було покластися...

Йому б ще жити - жити, любити. Але він обрав шлях Героя - став на захист своєї землі і віддав за неї молоде життя.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Пилипіва з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині поховають Героя Якова Ратушняка.

Фото зі сторінки Підволочиської громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео