Тамара Коблик

Взяли з собою «на діло»14-річну дочку: трьох жительок Чорткова підозрюють у крадіжках

Фігурантки вже не вперше потрапляють в поле зору правоохоронців. Вони відповідатимуть перед законом не лише за крадіжку, а й за втягнення неповнолітньої у вчинення злочину


Упродовж одного дня жінки викрали товар з двох магазинів в обласному центрі. За фактами крадіжок розпочато кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від керуючого одного із мережевих магазинів, що на масиві «Дружба», про те, що невідомі особи викрали товар з торгового закладу. Сума збитків – понад 1 100 гривень.

Під час встановлення обставин злочину, поліцейські отримали ще одне повідомлення про крадіжку з магазину цієї ж мережі. З крамниці, розташованій у центрі Тернополя, винесли товару на понад 3 000 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів дільничні офіцери спільно зі співробітниками сектору ювенальної превенції Тернопільського райуправління поліції встановили, що до обох крадіжок причетні троє мешканок Чортківського району – дві жінки 32 та 37 років та 14-річна донька однієї із них.

Фігурантки вже не вперше потрапляють в поле зору правоохоронців. Їм інкримінують ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Також жінкам загрожує кримінальна відповідальність за втягнення неповнолітньої у вчинення злочину. Триває досудове розслідування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео