Тамара Коблик

Як міста Тернопільщини прикрасили до Великодня (фото)

Гігантські писанки, великодні дерева та інсталяції з пасками - Тернопільщина готується до Великодніх свят

Міста і села Тернопільщини готуються до Великодня. Місцеві мешканці щороку намагаються додати святкового настрою, тож прикрашають різні локації у своїх населених пунктах. Терен зібрав невелику підбірку Великоднього оздоблення.

Так, у Зборові спільнота гімназії ім. Романа Завадовича долучилася до прикрашання міста.

Над прикрашанням величезної писанки працювали усі: учні, вчителі, техпрацівники та адміністрація. Збирали барвінок, вплітали пучечки стеблинок в основу, власноруч виготовляли квіти з атласних стрічок та з'єднували всі елементи в одне ціле, - написали на сторінці Журналістського клубу «Журавлик» Зборівської гімназії ім. Романа Завадовича у фейсбуці.

До свят у Заліщиках з’явилося багато локацій, які прикрасили яскравим та креативним декором. Вони не лише тішать око перехожих, але й є чудовим фоном для атмосферних фотографій. Фото оприлюднили на сторінці Заліщицької міської ради у фейсбуці.

У центральному сквері Козови виросло та розквітло справжнє Великоднє деревце! Про це повідомили на сторінці Козівської селищної ради у фейсбуці. Місцевих мешканців просять долучатися до прикрашання та приносити власні писанки.

Фото зі святкових Бережан оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці Rom Zin.

Вихованці ДНЗ «Золотий ключик», «Сонечко», «Ромашка» та учні 3 класу бережанського ліцею №1 теж долучились до прикрашання міста. Фото оприлюднили на сторінці Бережанського краєзнавчого музею у фейсбуці.

До світлого Христового Воскресіння в Теребовлі теж облаштували тематичні фотозони.

Композиції з великодніми атрибутами встановили у парках ім. Тараса Шевченка та Князя Василька, біля ратуші, ЦКіДу, міської ради та мистецької школи. Фото оприлюднили на сторінці Теребовлянської міської ради у фейсбуці.

Центр культури і дозвілля Кременецької міської ради теж прикрасив місто. Фото оприлюднила у фейсбуці Аліна Залюбовська-Твердохліб.

Читайте також: Як прикрасили Тернопіль до Великодня (фотофакт)

Фото з соціальної мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео