Віра Олександрович

Як тернопільські депутати допитували «шпигуна Богомола» (фото, відео)

Поліція2

Зовсім «невинний» пункт порядку денного – «Про внесення змін до рішення міської ради від 11.11.2015р. №7/1/5 «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради та заступників міського голови» викликав чималу дискусію на сесії 24 лютого.

Нагадаю, про найцікавіше, що сталося на тій сесії, ми писали ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Власне, внести зміни до персонального складу виконкому треба було із об’єктивних причин: Степан Савка уже не є головним поліцейським Тернополя, ним став Сергій Гаврилюк. Отож, замість одного треба було ввести іншого. Але частина депутатів взагалі здивувалася, навіщо у виконкомі поліцейський. Тому Сергієві Гаврилюку влаштували мало не допит.

[embed]https://youtu.be/FdnZxLP0pBM[/embed]

Завдяки депутатам взяти слово зміг навіть активіст «Автомайдану» Ігор Василів.

- Пане Сергію, я вас поважаю. Знаю, що ви дійсно пройшли переатестацію, а не виборювали собі місце через суди і апеляції, - каже він. – Але чи варто вам мати голос? Може, краще так, як ваш начальник радив – дорадчий голос…

Поліція3
Поліція3

Мали депутати претензії до Сергія Гаврилюка і через те, що не отримують відповіді на свої запити. Прозвучала навіть фраза: «Навіщо шпигун Богомола (начальника обласної міліції – прим.) у виконкомі?».

- Ой, у нас уже стільки шпигунів, про яких ми не знаємо, що один явний – не зашкодить, - віджартувався міський голова Сергій Надал.

До слова, тоді ж Сергій Гаврилюк спростував інформацію про педофіла, чутки про якого поширилися містом.

Поліція
Поліція

Рішення таки отримало підтримку більшості. Окрім того, депутати згодом проголосували «за» пропозицію Володимира Стаюри «Про внесення змін до міської комплексної програми профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2017-2018 роки». Політики не дискутували, бо стосувалося все не грошей, а лише уточнення заходів (докладно про Програму читайте ТУТ і ТУТ прим.).

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео