Віра Олександрович

Як тернопільські депутати «грілися у променях слави» (фото, відео)

Підсумки політичного року підбили обласні депутати 22 грудня, на останній у 2016 році сесії Тернопільської обласної ради.

Нагадаємо, можливість вийти до трибуни і висловитися про події в країні чи якісь нагальні справи політики отримали віднедавна. Але підтримують цю традицію чітко на кожному засіданні, перед початком розгляду питань порядку денного. Про те, що відбувалося у сесійній залі, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Зокрема, керівник фракції «Радикальної партії Ляшка» Богдан Яциковський у своєму виступі бідкався, що не вдається вирішити питання із головним лікарем Перинатального центру «Мати і дитина». Мовляв, із Віктором Куценком тепер не годен дати ради. Не задоволений політик і тим, як народні депутати приймали Держбюджет-2017.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZImPuxnLP_M&feature=youtu.be[/embed]

Закиди пролунали і на адресу політичної сили, яка взяла собі за мету відродження Тернопільського летовища, тому до трибуни відразу побіг перший заступник голови облради Василь Деревляний (ВО «Батьківщина»).

деревляний
деревляний

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ITIpLH4LLCo&feature=youtu.be[/embed]

На позиції захисту об’єднаних територіальних громад наполягав, у свою чергу, представник «Самопомочі» - заступник голови облради Любомир Крупа.

яциковський
яциковський

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yB859U54NJM&feature=youtu.be[/embed]

Політик повідомив, що на Тернопіллі – 54 населених пункти, до яких дуже важко добратися. Відтак, на його думку, доведеться переглянути бюджет-2017, аби передбачити у ньому компенсації перевізникам за здійснення фінансово невигідних маршрутів.

депутатииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
депутатииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Додамо, до складу обласної ради входять 8 фракцій. Виступали представники майже всіх. Адже втрачати шанс «погрітися у променях слави» під час прямої трансляції сесії, не хотів ніхто. Одні закликали серйозно переосмислити зміни, які несе децентралізація, інші аналізували роботу ради за рік. При цьому, натякаючи на дрібні негаразди, всі сходилися у думці, що справи – не такі уже й погані. Втім, такі висновки мали б робити виборці…

депутатиииииииииииииииииииииииииииииииии
депутатиииииииииииииииииииииииииииииииии

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео