Як змінити свої звички заради кращого майбутнього

148424259_1567147797008911_7399739136379473409_n

Щороку усе більше українців обирають життя у еко-стилі, розуміючи, що піклування та збереження ресурсів Землі залежить від кожного з нас. Але мало хто розуміє, як розпочати  вести більш свідоме та екологічне життя.

Саме для тих, хто прагне змінити світ на краще, компанія Carlsberg Ukraine презентує “Календар сталих звичок”, у якому зібрані прості поради, що легко змінять «старі» звички на «сталі», тобто ті, що будуть набагато краще впливати на життя планети.

Заходь за посиланням calendarsdg.com.ua, обирай платформу (Google, IOS, OUTLOOK) та синхронізуй зі своїм календарем. Кожного місяця ти зможеш набувати декілька корисних звичок і розуміти, як це впливає на навколишнє середовище.

Проект створено на основі 17-ти Глобальних цілей ООН, які охоплюють період до 2030 року і спрямовані на такі сфери як кліматичні зміни, економічна нерівність, інновації, стале споживання, мир і справедливість та інші. Кожен місяць календаря відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку.

Зі свого боку компанія Carlsberg Ukraine працює над досягненням Цілей сталого розвитку в Україні. В компанії впроваджена глобальна програма зі сталого розвитку «ЦІЛЬ 4НУЛІ: разом заради майбутнього»: НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання і НУЛЬ нещасних випадків.

***

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group та одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. При цьому Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1350 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять: пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage , Warsteiner, Grimbergen і інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

Вибір читачів за тиждень

Відео