Ростислав Фук

Юні спортсмени з Тернопільщини завоювали сім медалей на турнірі в Польщі

У змаганнях взяли участь команди Польщі, Угорщини, Словаччини та України

Юні борці з Теребовлі взяли участь у Міжнародному турнірі, який відбувся у Польському місті Жешув. Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної військової адміністрації.

Турнір присвятили пам’яті тренерів з боротьби міста Жешува. В змаганнях взяли участь команди Польщі, Угорщини, Словаччини та України, яку представляли команди Львова, Хмельницького, Теребовлі. Змагання проходили в особистому та командному заліках.

Як повідомляє сторінка «Wrestling Terebovlia» у соцмережах, юні борці показали міць, мужність та гарну боротьбу, привезли до рідного міста сім нагород різного ґатунку.

Отож, у ваговій категорії 32 кг Віталій Гнатюк посів друге місце, а у Іллі Екалова – третє, у вазі до 35 кг Артем Перхалюк став переможцем, а Анастасія Перхалюк, яка змагалась серед юнаків, здобула бронзу. Золоті нагороди вибороли також Дмитро Давибіда, (в/к до 38 кг), Костянтин Роговський (в/к до 52 кг), Валентин Баран (в/к до 57 кг).

В результаті у наших борців чотири золотих, одна срібна і дві бронзових медалі і третє загальнокомандне третє місце. Відтак, юні борці зі своїм тренером здобули на турнірі у Польщі бронзовий кубок турніру-меморіалу.

Фото Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео