Ростислав Фук

З'явився графік вимкнень електроенергії на 24 січня

Час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань

світло

Стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії на Тернопільщині продовжує діяти. Дозволена величина потужності, доведена «Укренерго» на 24 січня для нашої області все ще залишається на недостатньому рівні для забезпечення зменшення перерв в обмеженні електропостачання. Про це повідомили у пресслужбі «Тернопільобленерго».

Тому сьогодні, 24 січня, на Тернопільщині продовжують застосовуватись стабілізаційні обмеження електроенергії 3 через 6 годин (3 години електроенергія буде, а 6 годин ні). Як і в попередні дні, всі групи споживачів в даному графіку ті ж самі, лише змінено період обмеження електропостачання, тобто інший порядок вимкнення груп.

Ознайомитись зі стабілізаційним графіком погодинних вимкнень електричної енергії споживачам на тиждень, можна тут.

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень діятиме, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку запроваджуються аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. Окрім цього, під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Виходячи із стану в електромережі країни та свідомого використання електроенергії споживачами, тривалість обмежень може бути менша.

Фото з відкритих джерел та «Тернопільобленерго»

Вибір читачів за тиждень

Відео