Віра Олександрович

За готівку і без жодних дозволів торгували пальним неподалік Тернополя (фото)

фото_вилучення

Діяльність нелегальної автозаправної станції (АЗС) припинили неподалік Тернополя. Провести операцію допомагали правоохоронці.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Працівники податкової міліції спільно із співробітниками Головного управління ДПС у Тернопільській області, а також обласного Управління Служби безпеки України припинили діяльність нелегальної АЗС у передмісті Тернополя, - розповідають у податковій. - Реалізацію пального здійснювала фізична особа-підприємець за готівку. Звісно ж, реєстратора розрахункових операцій (РРО) не було, як і передбаченої законом ліцензії.

З незаконного обігу вилучили дизельне пальне та обладнання АЗС загальною вартістю понад 275 тис. грн.

фото_вилучення1
фото_вилучення1

Наразі вирішується питання про притягнення порушника до адміністративної відповідальності за ст. 164 Кодексу про адміністративні правопорушення. Крім того, за порушення вимог Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів і пального» передбачили фінансову санкцію у розмірі 250 тис. грн.

Фото надані Сектором комунікацій ГУ ДПС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео