Оксана Бучко

За спожитий газ тернополяни заплатять у жовтні таку ж ціну, як у вересні

unnamed (1)

Підвищення цін на природний газ не вплине на оплату спожитого в жовтні газу для тернополян. Надалі у «Газпостач» обіцяють втримати найбільш вигідний тариф.

Як повідомив директор підприємства Віталій Бобрівець komun.te.ua, напередодні були проведені тривалі перемовини із постачальником, що дало змогу зберегти діючу ціну на природний газ для потреб населення в розмірі 5 376,00 гривень за 1 тисячу кубічних метрів з врахуванням ПДВ та тарифу на транспортування природного газу для внутрішніх точок входу і точок виходу.

- Зауважу, що ціна на природний газ по Україні суттєво зросла, в окремих регіонах вона складає 6 гривень 90 копійок гривень за кубічний метр, - продовжує він. - У Тернополі ціна у вересні-жовтні зберігається на рівні 5 гривень 37 копійок за метр кубічний. Ми щиро дякуємо нашим споживачам, які вчасно сплачують за спожитий газ.

У ДП «Газпостач» закликають не накопичувати борги, з якими буде складно розрахуватись і які ставитимуть під загрозу стабільність газопостачання. А тут натомість роблять все можливе, щоб зробити наш сервіс максимально зручним для споживачів.

До слова, за електроенергію та воду від жовтня тернополяни заплатять більше.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео