Оксана Мацьопа

Жителя Тернополя засудили за зберігання дитячого порно

Обвинувачений 8 разів завантажував з інтернету дитяче порно і зберігав для особистих потреб

Уродженеця Кіровоградської області, який зараз живе та працює в Тернополі, засудили за зберігання дитячого порно. Про це стало відомо з вироку Тернопільського міськрайонного суду.

Вперше чоловік завантажив з інтернету дитяче порно в грудні 2023 року.

У період часу із 08:12 год 31.12.2023 по 08:29 год 31 грудня 2023, перебуваючи вдома , з метою отримання доступу до матеріалів (відео-, фотофайлів) дитячої порнографії, за допомогою персонального комп`ютера та інтернету отримав доступ до дитячої порнографії, - йдеться в тексті вироку.

На цьому не обійшлось. Згодом обвинувачений ще 7 разів завантажував відеоматеріали з дитячим порно. Робив це в період з квітня 2024 року в травні 2024 року. У судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю.

Суд обрав чоловікові покарання у виді пробаційного нагляду на строком на 5 років. Це покарання, яке є альтернативою позбавленню волі. Воно застосовується без ізоляції від суспільства, але з покладанням низки обовʼязків на порушника, наслідком невиконання яких буде застосування більш суворого покарання у виді обмеження волі. Обвинувачений не має права обіймати посади та займатися діяльністю, пов’язаною з навчанням, вихованням та проведенням дозвілля дітей на строк 3 роки.  

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео