Оксана Бучко

За зґвалтування дітей хочуть посилити покарання

unnamed

Збільшення терміну позбавлення волі та проведення кастрації пропонують за вчинені злочини проти статевої свободи та недоторканності дітей у поліції Донеччини. В регіоні за останній місяць  жертвами вбивць стали дві дитини, повідомляє у Facebook представник Нацполіції Донеччини Наталія Шиман. У законопроекті пропонують збільшити термін позбавлення волі до 20 років, за повторний злочин  – дати  довічне ув’язнення. Також доповнити Кримінальний кодекс України статтею 821 наступного змісту: «Заміна невідбутої частини покарання добровільним заходом медичного характеру».

- Останнім часом спостерігається зростання випадків сексуального насильства над дітьми. Так, у травні в Маріуполі за вчинення розпусних дій у відношенні 9-річної дівчинки був затриманий чоловік, який вже має судимість за аналогічні злочини. За ініціативи генерала Аброськіна після вбивства дівчинки з Андріївки поліція Донеччини ініціювала законопроект щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканності дітей та впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за ці злочини. Поліцейські долучили до дискусії народних депутатів України та керівництво МВС.

Сьогодні В’ячеслав Аброськін закликав скоріше прийняти рішення, бо відлік йде на дитячі життя. ВІДЛІК ЙДЕ НА ДИТЯЧІ ЖИТТЯ. Сподіваюсь, що його слова почує вся Україна!!!

Нагадаємо, на Тернопільщині нещодавно попрощались із неповнолітньою жертвою ґвалтівника.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео