Захист слабких – справа сильних: у Тернополі відбудеться Всеукраїнський марш за тварин

9b5cbc38159e41b577bc4f6b291bcf2b00b4602712295f1723ad63e01c99845b-rimg-w499-h296-gmir (Copy)

Вже в цю неділю, 5-го вересня, на Театральному майдані Тернополя відбудеться Всеукраїнський марш за тварин.

За ініціативи гуманістичного руху UAnimals, у Тернополі відбудеться головна зоозахисна подія країни.

Щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

- Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться, - розповіли в спільності "Тернопіль виходить на Всеукраїнський марш за тварин". - Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин. Майбутнє України залежить від нас. І ми маємо боротися за те, щоби це майбутнє було гуманним. Нам вистачить рішучості та впевненості, щоби зупинити жорстокість та знущання з тварин.

Марш за тварин проводиться з дотриманням усіх карантинних норм. Буде зберігатися масковий режим та дистанція між активістами.

Охочих долучитися до акції просять не брати з собою домашніх тварин, які можуть стресувати у натовпі та не брати з собою котів та інших тварин. Як показує практика, собаки легше переносять велику кількість людей.

Власники домашніх улюбленців мають мати з собою воду та пакети для прибирання.

Всеукраїнський марш за права тварин є гуманістичною і зоозахисною, але НЕ політичною акцією, тому учасників просять утриматися від партійної символіки та лозунгів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео