Ростислав Фук

Залишилися дві доньки: Тернопільщина попрощалася з 53-річним Героєм (фото)

Вічна пам'ять Герою

Теребовлянська громада попрощалася з 53-річним сержантом Віктором Вислоцьким 30 травня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Життя стрільця-помічника гранатометника обірвалося 27 травня 2024 року внаслідок скиду вибухівки з дрона в районі села Новоандріївка Запорізької області.

Попрощатись із полеглим захисником на чин похорону, який відбувся у церкві святого рівноапостольного князя Володимира, прийшли рідні, друзі, сусіди, знайомі, представники влади, побратими та громадськість.

Після відспівування у храмі жалобний кортеж вирушив до місця останнього спочинку воїна. Поховали Віктора Вислоцького з усіма військовими почестями на Алеї Героїв, що на центральному міському кладовищі.

З рідних у захисника залишились дочки Анастасія та Вікторія, брати й сестри.

Пекучим болем для всіх стала ця непоправна втрата. Віктор Вислоцький став ще одним ангелом, який триматиме небо над Україною. Наш обов’язок пам’ятати тих, котрі віддали свої життя заради нашого майбутнього та Української Держави, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віктора Вислоцького з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: На війні загинув колишній футболіст тернопільської «Ниви»

Фото, відео Теребовлянської громади

Вибір читачів за тиждень

Відео