Залучати до служби за контрактом відтепер будуть і в обласній держадміністрації

8DMZjVk8CXE

«Центр підтримки контрактної армії» відкрили у приміщені Тернопільської обласної держадміністрації. Відтепер там надаватимуть інформацію про службу за контрактом.

Зробили такий центр, аби більше поінформувати жителів міста і області про службу за контрактом, а саме: вакансії, зарплату, соціальне забезпечення і необхідні документи. Адже більшість людей асоціюють військовий комісаріат із мобілізацією і просто бояться туди приходити.

DeixBLZeT7k (1)
DeixBLZeT7k (1)

- Утворення даного рекрутингового центру буде покликане надати максимальну і доступну інформацію про переваги служби у збройних силах України, про соціальний захист військовослужбовців у Тернопільській області, - пояснює очільник області Степан Барна.
[embed]https://youtu.be/iZtX2lEmXLA[/embed]

Щодня у Центрі чергуватимуть представники військового комісаріату, Національної гвардії України і 44-окремої артилерійської бригади, які надаватимуть усім охочим необхідну інформацію.

lUyQitIadQA
lUyQitIadQA

- Це потрібне на даний час завдання, адже дуже багато молодих людей бояться приходити в комісаріат, думають, що відразу отримають повістку, що їх заберуть на службу у Збройні сили. Але всі мають знати, що ніхто примусово нікого не забере. На службу ідуть лише за власним бажанням, - розповідає заступник військового комісара в області Андрій Миськів.

_xQBnyCfrew
_xQBnyCfrew

K-DOJPtEKvM
K-DOJPtEKvM

[embed]https://youtu.be/2KT3rzSMDkU[/embed]

Такі ж центри найближчим часом планують відкрити в усіх районних держадміністраціях області.

- Ця стратегія передбачає не тільки відкриття такого центру в Тернополі. Ми це будемо робити в усіх без винятку районах, для того, щоби будь-який потенційний військовослужбовець міг дізнатись усю потрібну інформацію, - додає Степан Барна.
[embed]https://youtu.be/B4yTgi6iqDo[/embed]

У «Центрі підтримки контрактної інформації можна оглянути зразки зброї, військову форму. Також там є інформаційні листівки.

LO9IPVfCW88
LO9IPVfCW88

on-LHTc671M
on-LHTc671M

pQNbeIF2R6U
pQNbeIF2R6U

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео