Збаразькі перевізники отримали останнє «китайське» попередження (документ)

marshrutka

Збаразьких підприємців-перевізників попередили про відповідальність за відмову від виконання договору. А їхні дії у міській раді назвали неприпустимими. Адже припинити надавати послуги перевізники можуть лише у випадку стихійного лиха чи надзвичайної ситуації.

У листі-відповіді місцевому АТП міський голова Роман Полікровський зазначив, що відмова від виконання зобов’язань незаконна. Тож, якщо підприємство припинить перевезення за маршрутом №1 у Збаражі, питання вирішуватимуть у суді. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив секретар Збаразької міської ради Роман Напованець.

«Збаразька міська рада звертає увагу АТП -16140 про неприпустимість припинення перевезень у місті, а також те, що згідно чинного договору припиняти перевезення можна лише в разі надзвичайного лиха, або ситуації, що загрожує життя людей. Також нагадуємо, що припинення Перевізником перевезення на маршруті №1 в розумінні договору та законодавства трактується як одностороння відмова товариства від договору у зв’язку із чим сам договір можна буде вважати припиненим» – пише Роман Напованець.

Також у міській раді нагадують, що ще у серпні минулого року вартість проїзду у збаразьких маршрутках зросла до 4 гривень, проте якість надання послуг не змінилася.

«Крім того, варто нагадати, що норми чинного законодавства передбачають відповідальність за завдання шкоди в разі невиконання взятих на себе зобов’язань в зв’язку із чим міська рада буде вимушена звернутися до судових інстанцій щодо можливості повернення завданої шкоди!» – йдеться у повідомленні секретаря Збаразької міської ради.

 

маршр. збараж
маршр. збараж

марш.збараж
марш.збараж

Фото зі сторінки Романа Напованця

Вибір читачів за тиждень

Відео