Тамара Коблик

Збір коштів для Михайла Діанова припинили

Це зробили через велику кількість фейкових рахунків, які почали з'являтися в інтернеті

Менше ніж за добу завдяки небайдужим українцям вдалося зібрати понад 6,5 мільйонів гривень для родини звільненого з полону Михайла Діанова. Наразі збір коштів припинили. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила сестра морпіха Олена Лаврушко.

Звертаюсь до усіх, хто хоче допомогти Михайло Олександрович Діанов. Ми ПРИПИНЯЄМО збір коштів на будь-які рахунки, тому що з‘являються фейкові сторінки, які хочуть нажитись на цьому. Ось вони. Ці банківські рахунки - шахрайські!!! Зверніть увагу!!! Розповсюдьте це повідомлення! Ще раз - це ШАХРАЇ! - йдеться у повідомленні.

 

Скріншот допису зі сторінки Альони Лаврушко у фейсбуці

Катерина Діанова у своєму інстаграмі підтвердила інформацію про припинення збору коштів. Вона написала, що з'явилися шахраї, які почали наживатися на цій історії, і подякувала усім, хто долучився.

Нагадаємо, вчора, 23 вересня, оголосили про збір коштів на реабілітацію та лікування звільненого з полону тернополянина Михайла Діанова. Вже за ніч вдалося зібрати понад 5 мільйонів гривень.

Читайте також: увечері 21 вересня, полонених тернополян звільнили з полону. Це була найбільша операція з обміну полонених з 24 лютого.

22 вересня, звільнені з полону захисники з Тернопільщини – Катерина Поліщук (“Пташка”), Михайло Діанов та Арсен Дмитрик, світлини яких облетіли весь світ, зустрічалися зі своїми рідними та передали вітання землякам.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео