Зборівські поліцейські викрили місцеву мешканку в збуті заборонених речовин

unnamed

Жінку підозрюють у незаконному зберіганні та збуті наркотичних речовин та сильнодіючих лікарських засобів. 

Про це повідомляє Досьє 102.

Працівники Зборівського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що 37-річна жителька одного із сіл продає наркотики. Поліцейські впродовж декількох місяців документували протиправну діяльність жінки.

Під час санкціонованого обшуку в її помешканні виявили  згортки з подрібненими речовинами, схожими на макову соломку та коноплю, а також пігулки сильнодіючих лікарських засобів. Вилучене направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Правопорушниця не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – була судима за майнові злочини.  Поліцейські встановлюють, звідки вона брала заборонені речовини.

Триває досудове розслідування. Жительці Зборівщини слідчі оголосили підозру за трьома  статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст. 307 (незаконний збут наркотичних засобів), ч.1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч.1, 2 ст. 321 (незаконне зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео