Жінку, що пішла за грибами і заблукала, розшукували на Тернопільщині майже добу 

zablukav

Майже доба знадобилася правоохоронцям, рятувальникам та лісникам, аби знайти 58-річну жінку, що заблукала у лісі під час тихого полювання. Про зникнення знайомої, що приїхала з Хмельниччини, повідомили друзі. Вони понад годину чекали її у домовленому місті, потім забили на сполох.

– Чоловік розповів, що на Борщівщину приїжджають не вперше, вже добре орієнтуються в місцевому лісі. Спочатку вони збирали гриби разом, а коли повернулися до автівки пообідати, сусідка вирішила вже сама піти до лісу. Хмельничани понад годину чекали її повернення, зрештою почали хвилюватися і пішли шукати, однак безрезультатно. Чоловік зателефонував поліцейським, – повідомляють у поліції Тернопільщини.

До пошукової групи, окрім поліцейських, залучили рятувальників та лісників. Пошуки тривали цілу ніч, знайшли жінку аж під ранок. Вона не постраждала, але була дуже налякана.

– До підмоги залучилися працівники Чортківського лісництва, рятувальники та місцеві мешканці. Шукали зниклу до ночі за допомогою тепловізорів і пошукового собаки. Вже на світанку пошуки дали дієвий результат: зниклу жінку поліцейські знайшли на дорозі поблизу села Жилинці. Вона не могла зорієнтуватися на місцевості та була дуже налякана, – йдеться у повідомленні.

Близькі хмельничанки надзвичайно вдячні правоохоронцям за допомогу, а також усім небайдужим місцевим мешканцям та працівникам лісництва.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео