Ростислав Фук

Неподалік лісу під Тернополем напали на 28-річну жінку

Підозрюваний уже потрапляв в поле зору поліції за наркозлочини та заволодіння транспортом

Із заявою про напад та грабіж звернулася 29 березня до правоохоронців 28-річна тернополянка, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Жінка розповіла, що неподалік залізничної колії біля лісу в селищі Велика Березовиця близько 20:00 на неї напав невідомий чоловік і вчинив щодо неї сексуальне насильство. Після цього він витягнув із гаманця своєї жертви гроші та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу нападника - це 27-річний житель Великої Березовиці. Чоловік у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільска окружна прокуратура. 

Підозрюваний уже потрапляв в поле зору працівників поліції за наркозлочини та заволодіння транспортом. Чоловікові оголосили підозру за статтею 153 (сексуальне насильство) та частиною 4 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинені протиправні дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років. Триває слідство.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео