Жодної тернопільської команди в сезоні Тернопільської Ліги сміху… Співпадіння? (фоторепортаж)

XCcwfVQgVvg

Ось і стартував новий сезон в Тернополі. Після надзвичайно сильного минулого чемпіонату глядачі мали повне право вимагати від гостей фестивалю гумор рівня, як мінімум не нижчий ніж у їх попередників.

Право відкривати новий сезон випав молодій команді з Кам’янець-Подільського «Фокс ПП«. Не поганий гумор, спогади про недавнє знайомство з Тетяною Песик, рівна гра протягом всього виступу. Зусилля команди не могли не бути відзначені. Команду без вагань вибрала відома акторка «VIP Тернопіль». У  сезоні перед  «Фокс ПП» буде стояти нелегке завдання замінити земляків — «Наш формат», пише liga-smexa.

Другий виступ на фестивалі і знову у яблучко, чи то пак в сезон. Виступ франківської команд «Як варіант» не залишив байдужим Гриця Драпака. В деякій мірі неадекватний гумор, жарти, які здавалося б вже «обсмоктали» задовго до цієї команди, але зал аплодує. Аплодує і Гриць Драпак, який можливо в команді «Як варіант» бачить нову Загорецьку Л.С.

Після стовідсоткового показника на початку фестивалю тренери ТЛС вирішили трішки вгамувати свій порив. Лише п’ята команда зуміла завести Тараса Стадницького. Чи то у Володьки прокинулися батьківські почуття, чи то дійсно «Мамині діти» його так вразили. А минулого ж року у нього була, нагадаємо, «Шпана», хоча й серед шпани бувають мамині діти, чи не так?

Після вибору Стадницького тренери знову взялися грати в мовчанку, чи то правильніше в посиденьки. Команди одна за одною виходили на сцену, але… Неадекватний «Кипарис» зі Львову, податкова «Ратунда» з Кам’янець-Подільського і навіть іскрометна «Вінничка» з Вінниці не зуміли завести тренерів.

Зовсім інше діло «Бобриня Нікітіч» з Дрогобича. Колишня «Шпана» під новою назвою змусила зірватися з крісла Гриця Драпака. Цікавий до речі сезон намічається в дрогобицької команди, вони нагадаємо, пройшли також в Рівненську Лігу сміху. До слова, Драпак став першим тренером, який вирішився з командами.

Наступною командою, котрій вдалося пройти в сезон став «БУМ» з міста Мукачево. Ще б пак, для них нинішній сезон вже другий, тоді як для більшості команд він дебютний. Після співпраці з Юрієм Ткачем рік тому, команда спробує себе з Андрієм Колядою.

Не стала сильно відставати від Драпака і Тетяна Песик. До команди «Фокс ПП»з Кам’янець-Подільського вона додала команду «Тернопіль«. Вгадайте звідки? Звідки? Звідки? А? А? Ні, не з Тернополя, а знову з Кам’янець-Подільського. Так, з того, що на Хмельниччині. Втім головною несподіванкою стали актори цієї нової команди, які зухвало заявили, що їх гумор кращий ніж у фіналіста минулого сезону «Нашого формату». Звісно, кому, як не Черняку, Мартиросяну та Мельничуку про це знати, які минулого сезону виступали у складі того ж «формату» і у складі цієї ж команди пройшли в Київську Лігу сміху цьогоріч.

Закривали фестиваль старі-добрі знайомі з Луцька. Команда, яка ще рік тому підкорювала телевізійну Ліги сміху, цього сезону обіцяє стати прикрасою Ліги Тернопіль. Мова йде, звісно про «Замок Любарта«, яку вибрав Юрій Ткач. До слова, Песик теж була не проти попрацювати зі знайомими, але три колективи для одного тренера, то не є файно.

Після загального виступу команд сформовані пари отримали Гриць Драпак: з командами «Як варіант» та «Бобриня Нікітіч»; Таня Песик з «Фокс ПП» та «Тернопіль». По одній команді вибрали Тарас Стадницький(«Мамині діти»), Андрій Коляда(«БУМ») та Юрій Ткач(«Замок Любарта»). Без команд залишався лише Олександр Теренчук.

Втім, довго без команди чи не самий відомий міліціянт Ліги сміху не залишився. Під час добору він заявив про свої симпатії до «Віннички» з Вінниці (ну хто б сумнівався) та до «Не просто збірної«(ну любить чоловік фокуси, що й не дивно, представники наших правоохоронних органів деколи такі чудеса творять).

Обійшлось без Батлу і для команди з Полтави — «Дует французи«.  Ну не міг Юрчик з Полтави не допомогти землякам.

Подібна думка завітала у голову і Тарасу Стадницькому, котрий буде допомагати землякам зі Львову. «Кипарис» в сезоні, як і «Ратунда«, яку обрав Коляда. Ну, у випадку з «Заїнькою» все зрозуміло, «Пацикам» дружити з податківцями не те що потрібно, а просто необхідно, органи, як не як. Що буде робити Стадницький з «Кипарисом», поки що загадка…

Всі сформовані пари другого сезону Тернопільської Ліги сміху:

Гриць Драпак: «Як варіант»,»Бобриня Нікітіч»

Тетяна Песик:  «Фокс ПП», «Тернопіль»

Юрій Ткач: «Замок Любарта» «Дует французи»

Тарас Стадницький: «Мамині діти», «Кипарис»

Андрій Коляда: «Ратунда», «БУМ»

Олександр Теренчук: «Не просто збірна», «Вінничка»

На жаль, в сезон не проходять наступні команди: «Львівська збірна»(Львів), «В активному пошуку»(Тернопіль) та «Big Bang» (Кам’янець-Подільський). Ні однієї тернопільської команди в сезоні Тернопільської Ліги сміху… Совпаденіє?

Фото зі сторінки Тернопільської Ліги Сміху в ВК

Вибір читачів за тиждень

Відео