Дарія Шевченко

Жителі Тернопільщини скаржаться на пропажу посилок

posilka-pokinula-sortuvalniy-centr-scho-ce-znachit-list-pokinulo-sortuvalniy-centr-scho-ce-znachit_471

На Тернопільщині люди скаржаться, що під час передачі посилки автобусом з одного міста в інше пакунки можуть зникнути. Одна із жительок області розповіла, що з нею трапилась така ситуація. Підозрює у ймовірній крадіжці водія автобуса.

- Доброго дня усім! Якщо у когось була така ж ситуація, напишіть, будь ласка. Пропала посилка. Передавали автобусом Бучач - Львів. шофер віддав не тій людині (але все виглядає на сплановану крадіжку). Читаю, що вже були схожі ситуації саме з шофером з Бучача по такій же схемі, - йдеться у дописі.

Як виявилось, жінка - не єдина особа, яка втрапила у таку халепу.

- Доводилося також забирати передачу з автобуса, і як воно не дивно виходить: підходиш до шофера, кажеш за передачу. Він питає, чи знаєш, яка сумка і почувши слово «знаю» каже, що йди бери. Але коли я йому сказав, чи не боїться він, що я візьму ще 2 чужі сумки, відразу біжить вивантажити сумку. Таким чином, через їхню байдужість і пропадають передачі!, - пишуть у коментарях.

Користувачі соціальної мережі зазначають, аби уникнути таких випадків, варто передавати посилку поштою. Це значно знизить ризик крадіжок або зникнень речей.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео