Жителі Тернопільщини з лютого зможуть слухати радіо і дізнаватися більше про вибори 

24

Щоби виборчий процес та компанії кандидатів в президенти були більш зрозумілими для усього населення Тернопільщини та країни, в ефірі «Українського радіо» та радіо «Культура» вийдуть нові проекти із назвою «Вибори-2019: можливості для всіх».

Як повідомляє «Детектор медіа», це будуть радіодокументальні передачі про виборче законодавство. Крім того, усі три проекти будуть роз'яснювати важливі аспекти виборчого процесу, щоб кожному громадянину було зрозуміло, за кого вони віддають свій голос на виборах.

Перша програма стосуватиметься роз’яснення проходження виборів для людей з інвалідністю, яку проводитимуть спільно з експертами Національної асамблеї людей з інвалідністю, прем’єра проекту відбудеться 18 лютого. Другий аспект – юридичний і це будуть документальні передачі про виборче законодавство, його зміни, правничі поради для сучасних викликів, старт проекту 25 лютого. Третя програма стосуватиметься гуманітарної політики, де будуть пояснювати заяви кандидаті,  які стосуються розвитку культури, освіти, мистецтва та релігії.

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео