Оксана Бучко

Жителі Тернопільського району будуть з лікарнею, бо так вирішив апеляційний суд

246560912_4910452498987683_6984431760493980740_n

Інтереси жителів Тернопільського району і працівників Тернопільської районної лікарні вдалось захистити в суді. Апеляційну скаргу Керуючого партнера Міхаеля Самуляка, яку подали в інтересах Великобірківської селищної ради, задовольнив Західний апеляційний господарський суд в місті Львові.

Як нагадують у групі «ШИБА…Великоберезовицька ОТГ», Тернопільська міська рада виграла суд у Тернополі, скасувавши рішення Тернопільської районної ради про розподіл приміщень районної лікарні між навколишніми селами: Великоберезовицькою селищною радою; Великогаївською сільською радою; Байковецькою сільською радою; Підгороднянською сільською радою; Білецькою сільською радою; Великобірківською селищною радою.

- Тернопільська районна лікарня підтримувала судову війну з мерією на стороні навколишніх сіл, адже ще не стерлося з пам’яті те, як було ліквідовано залізничну лікарню на вул. Франка, або що сталося з поліклінікою на вул. Острозького. Очевидно, така ж доля може у перспективі чекати й цю медустанову, - пишуть у групі. - Що цікаво, у суді нове керівництво Тернопільської районної ради як відповідачі частково визнали позов Тернопільської міської ради, фактично ставши на сторону позивача. Мотиви рішення Західного апеляційного господарського суду поки ще не відомі, сьогодні проголосили лише вступну і резолютивну частини. З ним можна буде ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи 921/787/20. Це лише виграна битва, Тернопільська міська рада має право подати касаційну скаргу протягом 20 днів до Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, однак ми будемо воювати до «останнього патрона», захищаючи інтереси жителів Тернопільського району і працівників Тернопільської районної лікарні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео