Жителі Тернополя просять більше світла

DSC_0871

Зараз триває збір підписів на забезпечення повноцінного вуличного освітлення міста у нічний час. Тернополяни вважають, що темнота на вулицях у нічний час «шкодить туристичній привабливості, зменшує рівень громадської безпеки, породжує депресивну та провінційну атмосферу».

- Розвинуте та туристично привабливе місто - це місто, у якому світло та безпечно у нічні години доби. На жаль, вулиці та парки Тернополя після 23:00 год. стають майже повністю темними, - йдеться у петиції. - Наші сусіди (Львів, Івано-Франківськ) давно відмовилися від недолугої практики обмеження вуличного освітлення вночі, оскільки зрозуміли, що освітлені вулиці - це запорука міського процвітання. Особливо відштовхують темні вулиці міста влітку, коли люди люблять гуляти теплими вечорами.

Автор петиції Роман Качановський просить забезпечити повноцінне вуличне освітлення Тернополя протягом усієї темної частини доби.

Дата початку збору підписів: 3 серпня 2017 р. Зараз петиція зібрала лише 37 голосів із 300 потрібних. До кінця збору підписів залишилося 25 днів. Проголосувати ви можете ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео