Злодій викрав із будинку тернопільської пенсіонерки кругленьку суму

5 (1)

Під виглядом працівника газової служби злодій поцупив з дому пенсіонерки 6 000 грн. Поліція попереджає тернополян, аби вони не довіряли незнайомим людям.

86-річна тернополянка розповіла працівникам поліції, що до її дому невідомі приходили двічі. Спочатку перед обідом завітав чоловік, який назвався майстром газової служби та запропонував жінці встановити лічильник. Сказав, що це допоможе їй зекономити і пообіцяв знижку за роботу.

Перед тим він поцікавився, чи має жінка чим заплатити. Тоді бабуся вийняла зі сховку гроші та показала чоловіку. Він пообіцяв повернутися наступного дня, проте після обіду до жінки прийшов ще один невідомий і назвався працівником газової служби. Він попросив стареньку перевірити на кухні радіатори і поки бабуся цим займалася, чоловік поцупив гроші та втік, повідомляють у Національній поліції Тернопільської області.

Наразі в поліцейських є декілька версій подій. Одна з них, що це працює дует зловмисників: один вивчає обставини, а інший цупить майно людей. Ще одна версія, що це один і той самий крадій, який перетворюється у різних людей, бо ж обдурити людей похилого віку не так і складно.

Правоохоронці нагадують тернополянам, щоб ті не пускали у свої домівки незнайомих, навіть якщо ті називаються працівниками різних інституцій.  А у разі неприємних ситуацій потрібно телефонувати у поліцію.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео