Віра Олександрович

Звільнити керівника паркового господарства Тернополя вимагає депутат (фото, відео)

Зловживання працівників тернопільських парків при продажу квитків на атракціони, по-перше, занижує реальні доходи, а по-друге, не дозволяє оновити гойдалки та інші місця для розваг.

Такої думки – депутат від «Самопомочі» Олег Нитка. Додамо, він уже давно переконує своїх колег-депутатів у тому, що в парках немає порядку, а натомість – чиняться відверті зловживання. Хоча заробляти на розвагах місто могло б чималі суми («Терен» писав про це ТУТприм.).

Оскільки змін політик досі не помітив, то зробив депутатський запит стосовно повторного продажу квитків на комунальних атракціонах у парках Тернополя.

unnamed-24
unnamed-24

- Я помітив, що у кабінках, де продають квитки, багато вазонів, якісь шторки, тому покупець не бачить, звідки беруть квиток – відривають чи беруть «старий», - переконує він. – І при цьому нас переконують, що у парках катаються одиниці, хоча там у вихідні – немає де яблуку впасти. Буду контролювати процес до кінця, і наступного року сподіваюся ми зможемо таки почати оновлення атракціонів.

[embed]https://youtu.be/u739Y4QjcD0[/embed]

Депутат стверджує, що змін у парковому господарстві не буде, поки там не змінять керівництво. До речі, підтримав колегу Назар Зелінка. Він нещодавно пішов у парк на атракціони зі своїми дітьми і простежив, аби контролери розривали квитки (див. фото – прим.).

unnamed-21
unnamed-21

unnamed-22
unnamed-22

unnamed-23
unnamed-23

Про те, що відбувалося на сесії сьогодні, 21 жовтня, читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео