Віра Олександрович

Тернопільській поліції депутати додали 300 тисяч (фото)

У міську комплексну Програму профілактики і протидії злочинності «Безпечне місто», розраховану на 2016 рік, внесли зміни на сесії міської ради 19 серпня.

Доповідав із цього питання начальник управління  патрульної поліції у Тернополі Володимир Струк. І хоча претензій до роботи його підлеглих у депутатів було чимало, врешті вони підтримали рішення про виділення додаткових 300 тис. грн (див. таблицю унизу – прим.).

Нагадаємо, раніше йшлося про суму 2 млн 350 тис. грн, а тепер поліція матиме на свої потреби 2 млн 650 тис. грн (про це докладно ми писали ТУТприм.).

unnamed (15)
unnamed (15)

До слова, депутати засипали Володимира Струка запитаннями про парковки, а також проблискові маячки. Мовляв, вони заважають на дорозі іншим водіям (про те, що відбулося на цьому засіданні «Терен» писав ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.).

  • Я переконаний, що проблискові маячки мусять бути. Затоновувати їх не варто, - каже пан Струк. – Патрульні часто спиняються, аби зафіксувати ДТП. Їхню машину має бути добре видно. В інших регіонах уже були випадки, коли самі поліцейські ставали жертвами наїзду з боку п’яних водіїв.
  • unnamed (16)
    unnamed (16)

Окрім того, нагадали правоохоронцю і за крамницю «Христя», де постійно збираються «нічні метелики», а також – йшлося про недолугі дії патрульних у боротьбі зі стихійною торгівлею. Володимир Струк запевнив, що його підлеглі наразі вдосконалюють роботу у цьому напрямку і зауваження врахують.

Фінансування програми  
Перелік заходів програми Орієнтовний обсяг фінансів (у тис. грн.) Очікуваний результат
Покращити матеріально-технічну базу (меблями, оргтехнікою, засобами зв’язку): - громадських пунктів охорони порядку - управління патрульної поліції       200   100 Підвищення ефективності діяльності
Покращити забезпечення Тернопільського відділу поліції: а) пально-мастильними матеріалами;   б) комунікаційним обладнанням автотранспорту відеореєстраторами та системами GPRS;   в) матеріально-технічне оснащення автотранспорту, автозапчастинами та ремонтом - усіх автомобілів, переданих у Тернопільський відділ поліції для службового користування Головним управління Національної поліції в області. - автомобілів управління  патрульної поліції у Тернополі Департаменту патрульної поліції       900     200         300               200 Підвищення рівня інформованості мешканців міста про зміни законодавства щодо нових взаємовідносин громадян та працівників поліції.
 

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео