Віра Олександрович

Тернопільські депутати розділили гроші і пішли… на канікули (фото)

Розглянувши 30 питань із 300, що були у порядку денному, заслухавши представників громади і звернення від своїх колег, тернопільські депутати пішли… на канікули, які триватимуть щонайменше тиждень, а можливо, і два.

Засідання сьогодні, 24 лютого, закрили приблизно о 18.40. «Родзинкою» на торті усієї роботи стало питання про зміни до Генплану (читайте ТУТ прим.). Від того, як депутати впораються із доробкою цього документу, якраз залежатиме, коли вони знову зберуться. Про решту важливих рішень «Терен» розповість згодом.

Варто згадати, що серед найважливішого із ухваленого на сесії – уточнення, які внесли до бюджету на 2017 рік. Адже через зміни до податкового законодавства план надходжень до міського бюджету збільшили, причому на чималу суму 16 млн 25 тис. грн. Тому за рахунок перевиконання міського бюджету і розподілу невикористаних коштів у 2016 році на фінансування галузей із міської казни додатково спрямували аж 70 млн 883,6 тис. грн.

  • На пільгове перевезення в електротранспорті – майже 3 млн грн, а на заробітну плату працівникам бюджетної сфери - 17,4 млн грн, - каже фінансовий заступник міського голови Вікторія Остапчук, яка доповідала із цього питання. - Додатково ми направили кошти також на виплату зарплати педагогам – 24,36 млн грн, а на фінансування загальноміських програм - 2,3 млн грн.
  • 8888
    8888

Окрім того, майже 32 млн грн, завдяки внесеним змінам, піде на капітальні видатки. Тобто йдеться про капітальний ремонт житла, виконання програми термомодернізації, капітальний і поточний ремонт доріг, міжквартальних проїздів, а також на освітлення пішохідних переходів і утримання Центру із перетримки безпритульних тварин у Дичкові.

999
999

Крім того, під час засідання сталося і таке – читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео