Як тернополянам скинути кілограм зайвої ваги?

Із настанням літа багато тернополян задають питанням про те як швидко скинути вагу. Однак тут не все так просто. Для початку потрібно скласти правильний раціон та звичайно включити фізичні навантаження . Для швидшого результату можна скористатися і розвантажувальними днями.

Отож, розвантажувальні дні допомагають не тільки  скинути кілограмчик зайвої ваги, а й очистити організм. Загалом вони дуже корисні, але важливо виконувати їх правильно і не зловживати ними.

Чому корисно проводити розвантажувальні дні?

- для того, аби  вивести з організму частина шлаків і токсинів, продукти розпаду, застояну воду, тобто непотрібний баласт;

- дати відпочити організму, який щодня змушений переварювати масу їжі, велика частина якої не несе в собі ніякої цінності;

- переосмислити складу щоденного раціону.

- ну і це допомагає тренувати силу волі.

- і звичайно, скинути вагу, несуттєво, але організму без тих 0.5-1 кг буде значно легше.

Так, вживаючи раз в тиждень(не частіше)  один із продуктів з низькою калорійністю ви, при помірному щоденному харчуванні, зможете назавжди попрощатися з парою-трійкою зайвих кілограм.

Як проводити розвантажувальні дні?

Протягом цілого дня ви маєте їсти який один, обов’язково низькокалорійний продукт.  Це може бути кефір (не більше 2 літрів), гречка (необхідно взяти 250 грам каші і увечері залити її кип’ятком, вранці поділити порцію на  5 частин і з’їсти за день), яблука (не більше 1,5 кг), шоколад ( не більше 200 грам чорного натурального шоколаду). Ну і звісно не варто забувати за воду. Її необхідно випивати не менше 1,5 – 2 літри в день.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео