Тернополянин – серед найкрутіших мешканців Закарпаття

Варсонофій

До списку найбільш впливових людей Закарпатського краю в 2017 році потрапив Єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ КП Варсонофій (Володимир Руднік). Йому пророкували велике політичне майбутнє. Свого часу, він був секретарем Почаївської міської ради та представляв одну із рейтингових і потужних політичних сил. Та у Бога були свої плани. Володимир Руднік свідомо відмовився від щастя створити власну родину, стати батьком і цілковито присвятив своє життя Господу. І як він сам зізнається – жодного разу про це не пошкодував.

Проект «Впливові люди Закарпаття ТОП-100» відомий давно.

Газета «НЕДІЛЯ» визначає найбільш успішних людей Срібної Землі ще з 2006 року, йдеться на сайті Закарпатської Єпархії УПЦ КП.  Рейтинг щоразу відкриває закарпатцям нові постаті  у сфері політики, економіки, культури, науки, духовності тощо. Нещодавно презентували новий рейтинговий журнал  «Впливові люди Закарпаття ТОП-100 – 2017». У журналі  можна знайти як чимало людей-відкриттів, так і ряд багаторічних  безсумнівних лідерів різних галузей.

До цього списку потрапив і наш земляк, уродженець Почаєва керуючий Закарпатською єпархією УПЦ КП єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій, а саме в розділі «Закарпаття духовне», ім’я  Його преосвященства знаходиться на 3-й позиції.

Фото з відкритих джерел  

Вибір читачів за тиждень

Відео