Чи відбудеться концерт Сергія Бабкіна у Тернополі? Відверте зізнання артиста (відео)

babkin-08

«Терен» уже повідомляв про те, що концерт Сергія Бабкіна, який мав відбутися 8 жовтня у ПК «Березіль» перенесли на 9 жовтня у драмтеатр.

Однак, під питанням залишається те, чи взагалі відбудеться цей концерт. Адже у Львові, вчора, 7 жовтня, активісти зірвали виступ співака. Перед тим концерт Сергія Бабкіна зірвали і у Рівному. Тож на що чекати тернополянам, поки не відомо.

На своїй сторінці в Instagram артист зробив відверте зізнання:

- Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їхня позиція вища ніж ваша. Вони називаються «свободою», однак не дають цю свободу.

Так Сергій пояснив своїм фанатам у Львові, що зробив усе можливе, аби виступ відбувся.

- За день до концерту у Львові я подзвонив ініціатору блокування концерту, Антону Петровському і запропонував зустрітися з ним в 12.00 в Музеї Ідей, що б один на один обговорити питання, що цікавлять і вислухати його. Пропонував, якщо йому так це потрібно, зняти нашу розмову на камеру. Але він мені чітко дав зрозуміти, що один зустрічатися не буде, і що їм потрібен скандал і максимальну увагу, пов'язану з ним. Ми не робили ніяких заяв для людей під час блокування входу для того, щоб не спровокувати зіткнення і оскільки всі наші сили в цей момент були спрямовані на переговорний процес з активістами і поліцією, і на можливість завести людей в зал (близько 200 чоловік в результаті змогли потрапити в клуб). Зустріч з активістами відбулася за нашою ініціативою як остання надія бути почутими. Незважаючи на те, що після попередньої розмови ми розуміли всю марність цієї зустрічі, ми використовували можливість сісти за стіл переговорів. Однак цим людям не потрібен був діалог, на жаль, вони не готові слухати. Коли ми зрозуміли, що не зможемо завести в клуб всіх бажаючих, ми розглядали варіант відіграти концерт з балкона клубу для людей, що стоять на вулиці або відіграти концерт для тих, хто все ж зміг зайти в клуб, при цьому транслюючи концерт в Інтернеті, але відмовилися від цих варіантів, оскільки вони могли спровокувати зіткнення і поставити під загрозу безпеку наших слухачів.

Як тільки всі можливості мирного діалогу закінчилися, ми прийняли рішення скасувати концерт боячись за безпеку людей, що стоять на вулиці.

- Ось відповіді на ті питання, які ви всі хочете почути від мене:

Про патріотизм: Я патріот своєї країни і доводжу це щодня. Я народився і живу в Україні, тут живуть мої діти, і я роблю все, щоб вони отримали прекрасну освіту в Україні, зросли «Людьми» і залишилися жити тут. Люди, які ходять на мої концерти знають, які життєві цінності важливі для мене, про що співаю в своїх піснях, і про що говорю зі сцени, - пише Сергій Бабкін на своїй сторінці в Instagram.

[embed]https://youtu.be/PyshcXULORk[/embed]

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео