Вирішальний батл серед фіналістів Koza Music Battle 2018 відбудеться 25 травня

фінал

Музичний конкурс Koza Music Battle-2018 наблизився до кульмінації. Вже 25 травня в арт-барі «Коза» відбудеться грандіозний батл серед двох фіналістів – гуртів Homgo з Києва та Our Atlaantic із Умані, які змагаються за головні призи: грошову винагороду та виступ на музичному фестивалі «Файне Місто».

Організатори повідомили, що, окрім двох фіналістів, запросили ще одного виконавця, аби зробити програму вечора більш насиченою – андеграунд-гурт із Тернополя Dreadnought.

Враховуючи прогрес виконавців під час конкурсу, можна очікувати від вирішальної битви сюрпризів.

 - Хоч і буде тільки два фіналісти, але вони  підготують ще якісь візуальні рішення, будуть працювати зі спецефектами, відеорядами, щоб зробити це ще цікавішим і ще класнішим, – анонсує засновник конкурсу Koza Music Battle Ростислав Качмарський.

Отож, серед сотень молодих гуртів, за результатами шістьох півфіналів та двох півфіналів, за омріяну перемогу змагатимуться інді-поп колектив Our Atlaantic – молоді музиканти, які мають прогресивні погляди, відкриті для нових пошуків та експериментів; їхня музика – це коктейль з теплих вібрацій та меланхолічних думок з двома кубиками льоду, та Homgo  – гурт, створений у 2017 році, грає у жанрі Garage punk.

Тож 25 травня, 20:30 год. у арт-барі «Коза» дізнаємося ім’я переможця. Вхід вільний!

Вибір читачів за тиждень

Відео