Дарія Шевченко

У тернопільських школах готуватимуть за офіційним рецептурним збірником (фотофакт)

5ab39aa9e2137

Незабаром тернопільські шкільні їдальні готуватимуть страви за рецептурним збірником. Про це повідомив відомий український шеф-кухар, кулінарний експерт Євген Клопотенко.

Як розповів чоловік, ідея створення такого збірника виникла через бажання показати людям, як слід харчуватись по-іншому.

– Нове шкільне харчування – то не просто інші страви. Це спосіб навчити людину харчуватися по-іншому. Показати, що м‘ята у салатах крута. Що селера та сирий гарбуз – то нормально і дуже смачно. Що ягідні соуси – вони неймовірні разом з м‘ясом. Нове шкільне харчування – це спосіб навчити людину мислити по-іншому. Ширше та без обмежень, – йдеться у дописі.

50294473_2364828126920614_582734093205110784_n
50294473_2364828126920614_582734093205110784_n

Зі слів Євгена, у лютому доступ до збірника матимуть усі охочі. Також будуть розроблені гіди для кухарів у текстовому форматі та відеоінструкціях для того, щоб їм було легше змінити підхід до приготування.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео