Футболісти «Медоборів» зробили подарунок Ростиславу Ціху у вигляді перемоги

3_NDWhzrh

У Козові відбувся центральний матч 15-го туру другої обласної ліги, в якому зійшлися поточні лідери першості – місцевий  ФК «Козова» та «Медобори» із Зеленого (Гусятинський район).

 З перших хвилин козівчани намагались захопити ініціативу, раз-по-раз атакуючи. Гості зовсім не мали наміру відсиджуватися у захисті і саме вони створили перший гострий момент для взяття воріт.Сергій Полянчук отримавши м'яча на фланзі протягнув його в центр, при цьому накрутив двох суперників, і з лівої вистрелив по воротах. Господарів врятувала поперечина, яка прийняла на себе м’яча. Згодом зеленяни забили - скидку від Андрія Кондзьолки замкнув Степан Клекот, але за рішенням лайнсмена гравці «Медоборів» перебували в офсайді. Господарі теж не забарилися з відповіддю, їхній гравець здійснивши рейд по фланзі завдав удару з кута штрафного майданчику і влучив у дальній кут воріт. Проте і тут асистент арбітра підняв прапорець, адже на момент отримання передачі гравець «Козови» перебував у положенні поза грою. У середині першого тайму фортуна усміхнулась «Медобрам». Після подачі з кутового в штрафному козівчан виник сумбур, м'яч відскочив до Сергія Полянчука, а той відкинув його на Степана Клекота, який завдав невідпорного удару в ствір воріт (0:1). Після цього зеленяни забили вдруге, знову відзначився Степан Клекот, але рефері вдруге відмінив гол, знову вгледівши офсайд. Тож за рахунку 0:1 команди пішли на перерву.

2_kLGm8CE
2_kLGm8CE

По перерві гра проходила в рівному ключі. В одній з атак «Медобори» отримали право на кутовий удар. Після подачі з правого флангу від Сергія Полянчука, Степан Клекот підсік м'яча на ближній стійці, а на дальній його передачу головою замкнув Фархат Черкезов, зробивши рахунок 0:2. Після цього ініціатива перейшла на бік «Козови», які внаслідок численних атак, так і не спромоглися забити. «Медобри», відігравши грамотно у захисті і граючи на контратаках, були ближчі до того, щоб забити третій м'яч, аніж господарі перший.

В підсумку важка, але дуже важлива перемога «Медоборів», яка стала хорошим подарунком для одного з лідерів команди Ростислава Ціха, котрий цього дня святкував День народження, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео