Команда Тернополя зайняла друге місце на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів

vilna-ternopil-10-2019-1

Кращі борці з України та з-за кордону зустрілися в Тернополі на одному килимі на масштабному VІI-му відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів та молодших кадетів 2004-2008 р.н. «Кубок голови міста Тернополя - 2019».

Учасниками змагань стали понад 250 спортсменів з 12 областей України, а також із чотирьох країн зарубіжжя – Угорщини, Румунії, Молдови, Білорусі, які представляли тридцять команд. Змагання проходили на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

Честь Тернополя на турнірі захищали двадцятеро спортсменів із КДЮСШ №1 та десятеро - із обласної ДЮСШ з літніх видів спорту. Як розповів суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал, наші борці гідно виступили на килимі, показавши неабияку силу, витримку та майстерність. В результаті бронзовими призерами у своїх вагових категоріях у віковій групі 2004-2006 р.н. стали вихованці КДЮСШ №1 Юрій Беліченко та Давид Дедів, а семеро представників школи зайняли п’яті місця.

У загально-командному заліку перше місце дісталося команді з Молдови, друге – тернополянам, третє – спортсменам з Броварів. Також діючий чемпіон Європи з вільної боротьби Марку Іону (Молдова) став кращим іноземним борцем, Беліченко Юрій, чемпіон України з вільної боротьби, отримав звання кращого борця міста Тернополя, а кращим борцем України визнали Іванчука Олександра з міста Чернівці.

Додамо, що попереду у спортсменів ще один турнір з вільної боротьби імені Олекси Довбуша. Змагання пройдуть у жовтні, пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео