З’явився емоційний фільм, який вперше розповідає про справжнє життя Андрія Пушкаря (відео)

1066494

Чуттєву історію про життя легендарного кременчанина, багаторазового Чемпіона світу та Європи з армспорту, тренера, Почесного Громадянина Кременця Андрія Пушкаря розповіли люди, які знали його найкраще. Фільм тривалістю понад годину розкриває спортсмена не лише як найсильнішу людину світу, а і як сім’янина – чоловіка і батька, доброго друга і мудрого наставника.

- За великими кубками, гучними перемогами та сотнями медалей лежить дуже непростий шлях. Не кожен чемпіон готовий поділитися своєю історією і показати – що знаходиться за завісою його успіху не лише у спортивній кар’єрі, а й в особистих стосунках, – розповідає вiце-президент Європейської Федерації Армрестлінгу, спортивний менеджер Ігор Мазуренко.

Автор фільму зазначає, що за життя Андрія Пушкаря було знято багато відео, але значну їх частина зараз світ побачить вперше.

У фільмі чемпіон, окрім спортивного життя, ділиться своїм особистим – втратами та надбаннями. Розповідає як залишився без мами, а потім і без батька, який був його першим тренером та наставником у спорті. Того ж року він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Світланою. У момент, коли він згадує про це, у найсильнішого чоловіка світу на очі навертаються сльози щастя.

Мабуть, вперше після смерті коханого, ділиться своїми емоціями і Світлана Пушкар. Розповідає про стосунки Андрія з сином Левом, про їх міцний зв'язок. І вперше говорить про власний біль втрати…

- Насправді я багато плачу не лише тому, що я втратила Андрія, а тому, що він втратив своє життя, бо його життя тільки починалося, – каже Світлана.

За три дні фільм «Історія легенди. Андрій Пушкар» на YouTube подивилися 32 тис. глядачів. Стрічка отримала безліч схвальних відгуків, у яких коментатори зазначають, що її мають показати й на національних телеканалах.

Відео «ARMBETS TV» (YouTube), фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео