Відомий співак Сашко Положинський закінчив музичну кар’єру (відео)

7ba9b21308e7ff802edb4ec2ce1c2a7a-69e6a47b10c1ce8ea2f5a821d65b557a

Лідер українського гурту «Тартак», а також засновник проєкту «Був'є» Олександр Положинський приголомшив своїх фанатів заявою. Співак вирішив закінчити музичну кар'єру.

Про це Олександр Положинський розповів у своєму відеозверненні, опублікованому в соціальній мережі Facebook.

«Наразі рішення прийнято і оскарженню на даний момент не підлягає. Що буде в майбутньому – не знаю, планів конкретних не маю. Це важко пояснювати словами. Можливо, це з часом відродиться у якось кращому яскравішому варіанті. Хочу подякувати вам усім за те, що були з нами всі ці роки, любили, підтримували, і для вас це все теж було чимось важливим, не тільки для мене», – додав фронтмен гурту «Тартак».

Ще відносно нещодавно, 22 травня 2019 року, Сашко Положинський із гуртом «Був’є» презентував у Тернополі два альбоми: «12 пісень, якими Був’є сповіщає про своє існування» та «12 пісень, якими Був’є не хоче нікому нічого доводити».

Один із відеокліпів гурту – «Не свари мене, мамо» – це слайд-шоу фотографій, які надсилали Сашкові прихильники із різних міст, і Тернополя теж. У кліпі є фотографія тернополянина Віктора Гурняка, який загинув в АТО.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео