Віра Олександрович

Жителів Тернопільщини попросили не йти на Білецьку, а писати листи

Через режим надзвичайної ситуації, запроваджений на території Тернопільської області, внесли зміни у роботу Центрів обслуговування платників (ЦОП) територіальних органів ГУ ДПС у Тернопільській області. 

Отже, із 23 березня на період дії карантину адмінпослуги надаватимуть винятково в електронному режимі, наголосили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області. 

Зверніть увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг і строків надання цих послуг, кажуть у податковій. Після припинення карантину перебіг цих строків продовжать з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Нагадаємо, до послуг підприємців нині електронні сервіси за посиланням. Діють електронні скриньки для подання письмових звернень: tr.upr0200@tax.gov.ua та idd@tax.gov.ua. Їх можна використовувати для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання електронного цифрового підпису. 

Окрім того, працюють такі номери телефонів: приймальня (0352) 43-46-01, канцелярія (0352) 43-46-09 і факс (0352) 43-46-02, наголошують у податковій. Сподіваємось на ваше розуміння. Подбаймо про власне здоров’я і безпеку своїх рідних. Будьмо гуманні та єдині у цей час випробувань.

До слова, через карантин на Тернопільщині також перенесли весняний призов до армії. 

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео