Тернополянина, котрий хотів стрибнути з 8-го поверху, забрали до психлікарні (відео)

Безымянный

28-річного тернополянина, котрий цими вихідними намагався вчинити самогубство, забрали до психоневрологічної лікарні. Об’єднавши зусилля, патрульним та рятувальникам вдалося запобігти непоправному. Доки один поліцейський відволікав чоловіка, спілкуючись із ним з балкона сусідньої квартири, його колега разом із працівниками ДСНС потрапили до кімнати і врятували потенційного самогубця. Його схопили за ноги в останній момент, ще б доля секунди і він здійснив би задумане.

Що стало причиною такою відчайдушної спроби – наразі з’ясовують. Стоячи на краю балкона, тернополянин вимагав покликати до нього журналістів та казав, що йому загрожує небезпека від сторонніх осіб.

– Близько 22-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Курбаса чоловік намагається вчинити самогубство, вистрибнувши з 8-го поверху. Чоловік 1992 року народження, категорично відмовлявся повертатися до помешкання й зазначив, що його хтось переслідує та намагається вбити, тож якщо до кімнати хтось зайде – він вистрибне. Громадянин додав, що буде говорити лише із журналістами, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини.

Аби вгамувати чоловіка, щоб той не зміг заподіяти собі шкоди, правоохоронцям довелося одягнути на нього кайданки. Після цього його забрали до психоневрологічної лікарні.

Відео патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео